De ce nu costa 20 lei?

De ce nu costa 20 lei?
O agenda personalizata este mai scumpa decat o agenda produsa "in masa" intrucat aceasta este produsa in proportie de 80% manual.
Procesul de personalizate implica costuri mai mari, incluzand materialele, imprimarea si costurile cu manopera.

Cei mai importanti factori sunt:
  1. Timpul. Pentru a face grafica copertei si a interiorului, graficianul lucreaza in medie aproximativ 2 ore pentru a definitiva o singura comanda. Ulterior, agenda personalizate trece prin mai multe etape cum ar fi:  imprimare, impaturirea foilor, coaserea, lipirea, presarea, copertarea si personalizarea copertei care necesita  minim 10 ore de lucru.
  2. Manopera. Pentru realizarea unei agende personalizate este nevoie de personal specializat in domeniul legatoriei de arta. Acest domeniu este aparte, care necesita o persoana cu pregatire in acest domeniu, cu rabdare, atentie si inclinatie inspre arta. Mentionam ca in Romania, in acest domeniu ar ramas extrem putini profesionisti, drept urmare si costurile cu manopera sunt foarte ridicate.
  3. Furnizorii. Fiecare agenda fiind unica, materialele necesare producerii agendelor sunt deosebite si sunt achizitionate in cantitati reduse, neputand beneficia de discounturi sau sa le achizitionam direct de la furnizor.
  4. Capacitate limitata de productie. Luand in considerare personalul, colaboratorii, echipamentele precum si toate celelalte prezentate mai sus, putem produce un numar limitat de agende zilnic.
O agenda personalizata interior si exterior dupa cerintele dvs. necesita multa munca, timp si atentie, astfel, ne adresam numai persoanelor care pun pret pe calitate, unicitate si valorificarea timpului lor.

 

Suport clienti LUNI - VINERI 10:00 - 17:00

0774621064 office@kdulce.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!