Domeniu Beauty

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Agende personalizate pentru profesionistii din domeniul infrumusetariii !

Pentru profesionistii din domeniul beauty timpul este o resursa pretioasa. Ei sunt nevoiti sa isi planifice fiecare zi cu atentie pentru a-si putea gestiona toate programarile.
In acest context, agenda personalizata toate fi un instrument esential pentru a-si organiza timpul si pentru a-si atinge obiectivele cu usurinta.

Pe langa notitele cu privire la programari, o poti utiliza pentru a-ti nota intalnirile business, task-uri zilnice precum si de at-i monitoriza progresul intr-un mod organizat si eficient.

De exemplu, in domeniul infrumusetarii, prin crearea unei agende personalizate poti sa alegi coloane cu "Serviciul" (ceea ce vei presta) si in timp poti sa monitorizezi care sunt serviciile cele mai iubite de clientii tai si sa le promovezi si mai mult.

In concluzie, agendele personalizate pot fi un instrument extrem de valoros pentru make-up artisti, lash artisti, hair stylisti, nails artisti, tattoo artisti, cosmeticiene, maseuri, etc. care doresc sa isi planifice timpul intr-un mod organizat si eficient. 

Alege sa iti personalizezi agenda in stilul tau !

Agende personalizate

Suport clienti LUNI - VINERI 10:00 - 17:00

0774621064 office@kdulce.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!